Előrehaladás - másszuk meg a saját létránkat

Szeretne erős(ebb) Leanes kollégát, vagy szeretne maga is azzá válni? Iskolázza be nálunk saját magát, kollégáját, és a képzés végeztével elégedett lesz!

Miért fontos Önnek, hogy képzett kollégái legyenek az adott területen? Azért, mert, ha az hírlevélsorozatunk olvasásában eddig eljutott, akkor már valószínű elgondolkozott ezen, és azt szeretné, hogy a vállalaton belül erős Leanes, TPM-es, 5S-es, stb. emberei legyenek. Megteheti azt, hogy a piacról vesz egy időt és pénzt rablóan toborzott, méregdrága embert, aki vagy beválik, vagy sem. VAGY lehetősége van arra, hogy képez, képeztet egy erős embert, aki pontosan Önöknek kell. Ebben tudunk segíteni. Testre szabva és hozzávetőleg annyi idő alatt kap erős embert, amennyi ideig a toborzás, próbálkozás, újratoborzás hosszú-hosszú folyamata eltart. Felvételiztethet és talán a felvételi sorozat végére sikerül is az Önnek tényleg megfelelő embert megtalálni vagy elfogy a nehézségekkel szembeni ellenállása és beletörődik egy talán rossz kompromisszumba. Helyette válassza a BIZTOSAT! Képeztessen Önnek valóban megfelelő gyakorlatias kollégát!

Legtöbbünkkel már személyesen is találkozhatott és érezhette előadásainkból, hogy valóban nem az iskolapadban készültünk! Nem ott gyártottak le minket, hanem kőkemény „Péczely kiképzésen” vettünk részt, ami, ahogy beléptünk a „rendszerbe” még a mai napig nem ért véget, hiszen napról napra újabbnál újabb meglátást, technikát, módszertant tanulunk meg és sajátítunk el.

Természetesen a Stádiumnál töltött hetek, hónapok alatt nem lehet mindazt megtanulni, amit mi az ott töltött hosszú évek során elsajátítottunk, azonban egy helyes útra tereljük, amely telis tele Lean és TPM tapasztalatokkal. Elindítjuk Önt és kollégáit az Úton. A hozzánk „beiskolázott” vállalati szakemberek időbeosztását figyelembe véve speciális tanmenetet állítunk össze. Az STS három fő lépcsőfokból tevődik össze.

Elsőként, amennyiben rendelkezik kellő ismeretekkel a hatékonyságfejlesztési területeken, akkor az STS első lépcsőfokát (Bronz Stádium Gyakornok) 1 hónap alatt is elvégezheti, amely maximálisan 160 munkaórát jelent. A képzési hónap természetesen egy rövid írásbeli és szóbeli vizsgával zárul, amelynek sikeres letételét követően tanúsítványt állítunk ki, és továbblépést biztosít a következő lépcsőfok megmászásához, ami nem más, mint az Ezüst Stádium Gyakornok. A szóbeli és írásbeli vizsga itt sem merül feledésbe, és természetesen annak lehetősége sem, hogy egy sikeres zárást követően, tanúsítvánnyal a kezében továbbléphet a következő szintre. Zárásképpen a harmadik hónapra „gyakornokaink” elérik az Arany Stádium Gyakornok szintjét és további 160 munkaórát töltenek el nálunk, hogy tudásukat tovább mélyítsék a Lean/TPM területén.

A három hónap képzési időintervallumot elméleti és gyakorlati órákra bontottuk fel, amelynek aránya a következő: elméleti óraszám: ~ 170 munkaóra, gyakorlati óraszám ~ 305 munkaóra és a fennmaradó ~ 5 órát fordítjuk a 3 hónapos képzési ciklus végén esedékes írásbeli és szóbeli vizsgára, továbbá a személyes értékelésre. Számoljanak csak nyugodtan utána! Bizony ha mindent összeadunk, osztunk és szorzunk a havonta szükséges ráfordítás max 160 munkaóra, havonta 20 munkanapot, hetente 40 munkaórát és napi leterheltségben 8 órát jelent. Azonban nem kell ettől megijedni, hiszen ezek a maximális idők, ezek személyre szabhatóak.

Várható eredmény

3 hónapos képzés végén a „végzett hallgató” akadálymentesen eligazodik a Lean/TPM tudomány területén. A lexikális tudás mellett nagy mennyiségű és mély gyakorlati tudással rendelkezik. Tudásszintje elegendő lehet a vállalatnál bevezetni kívánt Lean/TPM részprojektek kialakításához, megvalósításához és nyomon követéséhez.

 

Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadóKérdése esetén, kérem keresse Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadónkat a +3620/964-4648-as telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.