Miből is lesz a cserebogár? Miből is lesz a LEAN/TPM szakember?!

Miért fontos ez Önnek? Azért, mert ha ezt az anyagot olvassa, akkor jó eséllyel azt szeretné, hogy a vállalaton belül erős Leanes, TPM-es, 5S-es, stb. emberei legyenek. Megteheti azt, hogy a piacról vesz egy drágán toborzott, méregdrága embert, aki vagy beválik vagy sem. VAGY lehetősége van arra, hogy képez, képeztet egy erős olyan embert, aki pontosan Önöknek kell. Ebben tudunk segíteni. Testre szabva és hozzávetőleg annyi idő alatt kap erős embert, amennyi ideig a toborzás, próbálkozás, újratoborzás hosszú-hosszú folyamata eltart.

A felvételi sorozat végére talán sikerül az Önnek tényleg megfelelő embert megtalálni, vagy elfogy az ellenállása és beletörődik egy talán rossz kompromisszumba. Helyette válassza a biztosat! Képeztessen Önnek valóban megfelelő gyakorlatias kollégát!

Egyet mondhatok Önöknek, Hölgyeim és Uraim!!

Nem az iskolapadban készültünk mi. Nem ott gyártottak le minket, hanem kőkemény „Péczely kiképzésen” vettünk mindannyian részt, ami egy soha véget nem érő folyamatnak látszik. De mi nem szomorkodunk, inkább örülünk, hiszen Önként vállaltuk, hogy hónapról hónapra, napról napra egyre többet tanulunk és tudunk. Feltehetik nekünk a kérdést akár e-mailben, akár telefonon, vagy konzultációk, klubbok során személyesen is, hogy milyen Lean/TPM tanácsadónak lenni. Kivétel nélkül ódákat tudnánk róla zengeni, de ennek kifejtéséhez most ebben az írásban és a következőkben sem fogok karaktereket felhasználni. Továbbra is a „Miből lesz a Lean/TPM szakember?!” felvetést boncolgatjuk.

Előnyeink közé soroljuk, hogy folyamatosan bővül sokéves tanácsadói tapasztalatunk, széles módszertani és intervenciós eszköztárral rendelkezünk. Közel nyolcvan befejezett és tucatnyi futó projekt gyakorlati tapasztalatát osztjuk és vitatjuk meg rendszeresen egymással. Rendszeresen figyeljük és elemezzük a vonatkozó szakirodalmat, konferenciák és reklámok anyagait. Tudjuk, hogy a ma kiválósága holnap már kevés lesz – mélyen hiszünk a folyamatos fejlődés szükségességében. Sorolhatnám és fényezhetném magunkat tovább. Valaki ezt már tudja, valaki éppen tapasztalja, valakik pedig szeretnének olyan kollégákat, akik ebből a folyamatosan fejlődő tudásbázisból tanultak. Ez a levél az utóbbi csoportnak szól.

Az Önök kezében van a döntés:

  • A piacról keresnek maguknak kollégát. Ennek kapcsán siker- és rémtörténetekkel is találkozni.
  • A felsőoktatásból kikerülő fiatalokkal próbálkoznak. Őket általában még meg kell arra tanítani, hogyan működik egy valódi cég és a kiváló elméleti tudást transzformálni kell a gyakorlatba.
  • Elküldik hozzánk egy intenzív 3…9 hónapos felkészítésre a leendő Lean specialistát és olyan kollégát kapnak vissza, aki gyakorlatiasan, a legfrissebb ismereteket, Önökre testre szabva alkalmazni tudja.

Szeretnénk, hogy azt az elméleti és gyakorlati tudást, amit mi is megszereztünk, azzal rendelkezzen Ön is. Gondoljunk csak bele, de tényleg csak őszintén, mikor és hogyan tanultuk a Leant!

Ez a lehetőség az Ön cégének is rendelkezésre áll. Legyen szó jelenlegi vagy jövőbeni kollégáról, kolléganőről, mi vállaljuk, hogy Lean/TPM szakembert faragunk belőle. A felkészítés után Önnek már csak egy dolga marad – egy megállapítást tenni: „Ezt még én sem gondoltam volna!”

 

Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadóKérdése esetén, kérem keresse Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadónkat a +3620/964-4648-as telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.