Küldetésünk

A STS küldetése, hogy a STS keretein belül olyan szakmai elitet képezzünk, akik magas színvonalú tudásukkal tovább erősítik a STS és az A.A. Stádium Diagnosztikai és Menedzsment Kft. hírnevét és oszlopos tagját képezik vállalatuknak.

Az STS a Lean/TPM pályára gyakorlati felkészítést biztosít. A tagok a kapcsolódó vezetés-gazdasági – műszaki tudományokat innovatívan alkalmazó, elkötelezett szakemberekké válnak, a Lean/TPM élet hagyományait megismerő, továbbvivő és fejlesztő kollégák lesznek. A STS tagjai magas szakmai, erkölcsi és műveltségi mércét állítanak maguk elé. Céljuk, hogy a vállalat íratlan alapelveit figyelembe véve az emberi személyiség, az európai műveltségeszmény és a tudomány tiszteletére nevelődjenek. A tagok a vezetés-gazdaság-műszaki tudományokat alázatosan művelő, az innováció tartalmú, kutatói illetve gyakorlati munkát hivatásszerűen végző, LEAN/TPM élet hagyományait továbbvivő, tisztelő fiatalok/kollégák.

Vállalati szakemberek részére

Az utóbbi évtizedekben elfogadott tény, hogy az élethosszig tartó tanulás az eredményesség elengedhetetlen feltétele. Ezt a gyakran emlegetett közhelyet több éves tapasztalatunk alapján csak megerősíteni tudjuk. A folyamatosan megújuló munkaerőpiacon egyre nehezebbé válik megfelelő LEAN/TPM szakember megtalálása.

Az iskolapadokban, egyetemi/főiskolai előadások keretein belül a hallgatók csak töredékét, sajátíthatják el a karbantartás- /termelékenységfejlesztés területén alkalmazható módszereknek és technikáknak. Tudásuk gyakorlati szemmel nézve hiányos, ugyanakkor a korábban végzettek a gyakran rossz vállalati gyakorlatot sajátítják el vagy bizonytalan értékű, esetleg elavult szakirodalmakból fejlesztik magukat. Mindezek, és a hazai gazdaság fejlődése kapcsán érzett olthatatlan vágyunk kapcsán határoztunk úgy, hogy jelenlegi és a jövőbeni munkavállalókat is felkaroljuk, hogy tanulják ki e szakterület alapvető korszerű ismereteit. Az STS hallgatóságának tagjai lehetnek akár a cégvezetésük által megbízott kollégák vagy éppen a szárnyaikat bontogató egyetemi/főiskolai hallgatók, kik e kihívásokkal teli tudományterületen képzelik el a jövőjüket, mindnyájuk részére értékes elméleti és gyakorlati tudást tudunk biztosítani, hogy leendő LEAN/TPM szakemberekké válhassanak.

A gyakornokok eddigi támogatása során nagyon kellemes tapasztalatokat szereztünk; hasznos, eredményes és lendületes munkavégzésük a „régi" kollégákat is inspirálja. A programban részt vevők pedig tapasztalt, jól képzett szakemberektől leshetik el a LEAN/TPM fejlesztés és kiépítés alapfortélyait. Több kiváló képességű gyakornokunknak a hivatalos idő letelte után előléptetést, középvezetői állást ajánlottak, az egyetemi hallgatókat pedig alkalmanként mi magunk ajánlottuk egyes vállalatoknak vagy csatlakoztak lendületes csapatunk tagjai közé.

Gyakornokokat folyamatosan keresünk. Fogadjuk egyetemek, főiskolák diploma előtt álló hallgatói mellett a vállalatok és intézmények azon munkatársait, akik segítenék a cégükön belüli egy hatékonyságnövelési rendszer kialakítását.

Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadóKérdése esetén, kérem keresse Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadónkat a +3620/964-4648-as telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.