Az Önök kezében van a döntés!

Nem az iskolapadban készültünk mi. Nem ott gyártottak le minket, hanem mindannyian kőkemény „Péczely-kiképzésen” vettünk és veszünk részt, ami egy soha véget nem érő folyamatnak látszik. De rendjén van ez így, hiszen önként vállaltuk, hogy hónapról hónapra, napról napra egyre többet tanulunk és tudunk. Feltehetik nekünk a kérdést akár e-mailben, akár telefonon, vagy konzultációk, klubok során személyesen is, hogy milyen LEAN/TPM tanácsadónak lenni. Kivétel nélkül ódákat tudnánk róla zengeni, de ennek kifejtéséhez most ebben az írásban és a következőkben sem fogok karaktereket felhasználni. Továbbra is a „Miből lesz a LEAN/TPM szakember?!” felvetést boncolgatjuk.

Előnyeink közé soroljuk, hogy folyamatosan bővül sokéves tanácsadói tapasztalatunk, széles módszertani és intervenciós eszköztárral rendelkezünk. Közel nyolcvan befejezett és tucatnyi futó projekt gyakorlati tapasztalatát osztjuk és vitatjuk meg rendszeresen egymással. Rendszeresen figyeljük és elemezzük a vonatkozó szakirodalmat, konferenciák és reklámok anyagait. Tudjuk, hogy a ma kiválósága holnap már kevés lesz – mélyen hiszünk a folyamatos fejlődés szükségességében. Sorolhatnám és fényezhetném magunkat tovább. Valaki ezt már tudja, valaki éppen tapasztalja, mások pedig szeretnének olyan kollégákat, akik ebből a folyamatosan fejlődő tudásbázisból tanultak. Ez a levél az utóbbi csoportnak szól.

Készséggel megosztjuk Önnel is azt az elméleti és gyakorlati tudást, amit mi is megszereztünk. Gondoljunk csak bele, de tényleg csak őszintén, mikor és hogyan tanultuk a Leant!

Ez a lehetőség az Ön cégének is rendelkezésre áll. Legyen szó jelenlegi vagy jövőbeni kollégáról, kolléganőről, mi vállaljuk, hogy LEAN/TPM szakembert faragunk belőle. A felkészítés után Önnek már csak egy dolga marad, egy megállapítást tenni: „Ezt még én sem gondoltam volna!”

 

Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadóKérdése esetén, kérem keresse Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadónkat a +3620/964-4648-as telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.