Gyakornoknak lenni jó! A legjobb az A.A. Stádium Kft.-nél

Vezetői tanácsadóink tovább folytatják és osztják meg Önökkel és Kollégáikkal tapasztalataikat és véleményeiket a gyakornoki programmal kapcsolatban. Most Fekete Gábor, vezető karbantartásfejlesztési tanácsadónk rövid ismertetőjét olvashatjuk.

„A hatékonyság fejlesztése nagyfokú ötletességet és újítási kedvet igényel, noha mára számos jól leírt működő módszere is létezik, amelyeket illik ismerni minden vállalati szakembernek. Nemcsak azoknak, akik feladatul kapják vezetőiktől, hogy javítsanak a folyamatok, a költségek, az eredményesség, a minőség jellemzőin, de valójában mindenkinek, aki a vállalatnál dolgozik. Hiszen mindenkinek el kell köteleződnie a folyamatos fejlődés igénye mellett, és értenie, ismernie kell legalább saját területének fejlesztésére általánosan használt eljárásokat.

Milyen szép gondolat...!

De melyik iskolában nyújtják ezeket az ismereteket?

Ne keresse sehol!

Mindezt csak a gyakorlatban lehet, és érdemes megtanulni, mert

  • nincsenek „tenyésztett iskolai példák”(amelyek általában köszönőviszonyban sem szoktak lenni a valósággal),

  • a fejlesztési beavatkozások során a legtöbb esetben emberekkel kell foglalkozni, törődni, és őket motiválttá tenni,

  • a tapasztaltabbaktól tanulni mindig érdemes,

  • csatlakozva egy gyakorlott tanácsadó csapathoz egy olyan közös tudástárból meríthetünk, amelyből valóban a legjobb gyakorlatok nyerhetők,

  • az első szárnypróbálgatások során van kihez fordulni, ha elakadunk,

  • nem kell a marketingízű sablon publikációáradatot átnyálazni megoldások után kutatva,

  • egy gyakorlott tanácsadó csapat maga is folyton tanul partnereitől, így az iparági kollektív tudáshalmazba is betekintést nyerhetünk,

  • valóságos képet kaphatunk az egyes iparágakról.

Mindezen előnyök akár aktív dolgozók, akár a pályájukat most kezdők számára olyan kincset érő és azonnal alkalmazható tudás felépítésére adnak lehetőséget, amellyel a legtöbb hatékonyságfejlesztési kihívás professzionális színvonalon megoldható.

Az A.A. Stádium Kft. a hazai ipari hatékonyság fejlesztésének elkötelezettje, számos konferencia rendezője, publikációkkal, szakkönyvvel és több tucat sikerprojekttel a tarsolyában!

Tanulna tőlünk? Vagy csak kíváncsi rá, hogyan érjük el sikereinket? Jöjjön és vigye magával a siker receptjét!”

 

Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadóKérdése esetén, kérem keresse Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadónkat a +3620/964-4648-as telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.