Iskoláztatna, de miből ??? Hadd segítsünk!

Hosszú évek óta azon fáradozunk, hogy tevékenységeink, tudásunk fejlesztése által egyre jobb minőségű, eredményesebb szolgáltatásokat nyújthassunk. Az A.A. Stádium Diagnosztikai és Menedzsment Kft. csapata szolgáltatóként 1985 óta foglalkozik a diagnosztika, 1998 óta a karbantartás illetve a karbantartással kapcsolatos területek fejlesztésén. Munkánkkal igyekszünk könnyebbé, hatékonyabbá, eredményesebbé tenni a karbantartás, és ez által a gyártás folyamatát. Eljött hát az az idő is, hogy megszerzett tudásunkat másoknak átadjuk. Kiképezzük Önt, hogy hadrendbe állíthassa jelenlegi és jövőbeni kollégáit a LEAN, TPM vagy akár a Karbantartás-fejlesztés területén.

Küldetésünk, hogy támogassuk partnereinket abban, hogy termelékenységüket jelentősen növeljék. Tegyék ezt beruházás nélkül, gyors megtérüléssel (kevesebb, mint 1 év), egy olyan állapotot kialakítva, amely állandósultan jó, sőt folyamatosan fejlődő. Gyakorlati munkánk során elsősorban a veszteségek visszaszorítására és a ki nem használt lehetőségek kiaknázására koncentrálunk.

Az STS küldetése, hogy a STS keretein belül partnerei részére a Lean/TPM bevezetéséért és fenntartásáért felelős szakmai elitet képezzen. Célunk, hogy magas színvonalú tudásunkkal és több éven keresztül gyűjtött gyakorlati tudásunk átadásával olyan kollégákat tanítsunk ki, akik képesek a vállallatuknál minden korábbinál eredményesebben vezetni a rájuk bízott hatékonyságfejlesztési projektet.

Az STS a Lean/TPM pályára gyakorlati felkészítést biztosít. A tagok a kapcsolódó vezetés-gazdasági-műszaki tudományokat innovatívan alkalmazó, elkötelezett szakemberekké válnak, a Lean/TPM szemléletet és hagyományokat megismerő, továbbvivő és fejlesztő kollégák lesznek.

Önnek is szüksége volna egy képzett kollégára? Esetleg már meg is van a kiszemeltje, akit el tudna képzelni? Miért nem iskoláztatja be nálunk? Hogy miből is tudná ezt megtenni? Egy válaszunk van erre — az éves költségvetés fel nem használt kereteiből!

 

Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadóKérdése esetén,kérem keresse Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadónkat a +3620/964-4648-as telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.