Egyetemisták, főiskolások, itt vagyunk!

„Mit is adjak neki, mit is tegyek vele?” – gondolják néha (elég sokszor) magukban a multiknál, amikor már megint egy gyakornokot sóztak a nyakukba.

Hosszú évek óta azon fáradozunk, hogy tevékenységeink, tudásunk fejlesztése eredményeként egyre jobb minőségű, eredményesebb szolgáltatásokat nyújthassunk. Az A.A. Stádium Diagnosztikai és Menedzsment Kft. csapata szolgáltatóként 1985 óta működik a diagnosztika, 1998 óta a karbantartás illetve a karbantartással kapcsolatos területek fejlesztésén. Munkánkkal igyekszünk könnyebbé, hatékonyabbá, eredményesebbé tenni a karbantartás, és ez által a gyártás folyamatát. Eljött hát az az idő is, hogy a megszerzett tudásunkat másoknak átadjuk. Segítünk, hogy minél többen hadrendbe állhassanak, vagy még hatékonyabbak lehessenek a Lean illetve TPM, vagy akár a karbantartás-fejlesztés területén.

A STS küldetése, hogy a STS keretein belül olyan szakmai elitet képezzünk, akik magas színvonalú tudásukkal tovább erősítik a STS és az A.A. Stádium Diagnosztikai és Menedzsment Kft. hírnevét. Célunk, hogy magas színvonalú, több éven keresztül gyűjtött gyakorlati tudásunkkal, annak átadásával olyan kollégákat képezzünk, akik képesek minden korábbinál eredményesebben koordinálni a rábízott hatékonyságfejlesztési projektet.

Az STS gyakorlati felkészítést biztosít a Lean/TPM pályára. A tagok a kapcsolódó vezetés–gazdasági–műszaki tudományokat innovatívan alkalmazó, elkötelezett szakemberekké válnak, a Lean/TPM élet hagyományait megismerő, továbbvivő és fejlesztő kollégák lesznek.

STS gyakornoki képzésünk hallgatók részére

  • Gazdaság- és vezetés-, továbbá műszaki tudományok (alap- és mesterképzésben részt vevőket egyaránt) területéről nagyon
     sok szeretettel várjuk a hallgatókat.

  • A gyakornoki rendszerben való minimum 3 hónapos részvételt részesítjük előnyben, amely maximum egy év. 12 hónap után már az STS következő fázisaiba léphet.
  • Biztosítjuk és igazoljuk a felsőoktatásban elvárt kötelező szakmai gyakorlat teljesítését, továbbá kutatómunka (ITDK, OTDK), szak-/diplomadolgozat készítéséhez kutatási témát, mentort és témavezetőt biztosítunk.
  • Gyakornokaink lehetőségeikhez mérten előre meghatározott diák és szakmai konferenciákon vesznek részt, amely kiállásukat, előadói készségüket fejleszti.
  • Gyakornokainkkal szemben a magas fokú mobilitás és rugalmasság az elvárás, hiszen a munkavégzések egész Magyarország területén elhelyezkedő partnereinknél történnek. A „Központban” töltött napokon a szállásfoglalásban segítünk, a partnereknél végzett munkák során  az utazás megszervezésében támogató segítséget nyújtunk.
  • A gyakornok feladata a STS referens által kiadott feladatok elvégzése és felé heti beszámolók írása. Emellett az Ügyvezető Igazgató és a STS referens felé havi jelentés írása és az előre meghatározott időpontokban a „belső” tanácsadói szakmai napon beszámolók megtartása a szakmai előrehaladásról.

 

Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadóKérdése esetén, kérem keresse Péczely Csaba TPM / Lean tanácsadónkat a +3620/964-4648-as telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.